Casa Ronald McDonald Barcelona «Una llar fora de la llar»

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la Casa Ronald McDonald, una entitat molt propera a l´escola Sadako, que fa una tasca molt valuosa i amb la que pensem que val la pena col·laborar

Imagineu-vos només per un instant …

… que al vostre fill/a li diagnostiquen una malaltia greu i us envien a un hospital lluny de la vostra ciutat … On viuríeu? Quan us costaria?

La Casa Ronald McDonald Barcelona allotja gratuïtament a famílies que han de desplaçar-se a la ciutat perquè els seus infants siguin tractats als hospitals de referència. Famílies des de qualsevol província d’Espanya i qualsevol país del Món.

A la planta superior disposem de 15 habitacions familiars amb bany i terrassa i molta llum. A la planta baixa es troben les zones comunes: cuina, menjador, bugaderia, sala de cinema, escola, un cuidat jardí i pàrquing!

La nostra Casa influeix molt  positivament a la recuperació dels nens ja que els proporcionem una residència en la qual poder portar una vida familiar el més normalitzada possible, jugant amb altres nens, gaudint de la seva infància… oblidant-se per moments dels tractaments. Perquè a la nostra Casa no hi tenim malalts, hi tenim nens.  Per a totes les famílies que s’allotgen a la Casa som una llar fora de la llar.

Us convidem a conèixer personalment la nostra Casa i a les nostres famílies! Fins a aquest moment us deixem un trosset de nosaltres en aquest vídeo https://www.youtube.com/watch?v=9t7xAKu6ynY&t=1s

Mantenim a prop a les famílies perquè les mares i els pares només hagin de preocupar-se del més important: estar al costat de les seves filles i fills ajudant-los a vèncer la seva malaltia.

Esperem poder col·laborar amb ells durant els propers cursos impulsant accions de manera més directa, però de moment us comentem dues accions que tenen ja en marxa:

1-Necessiten alguns materials pel manteniment diari de la casa, ens fan arribar aquest llistat per si podem col·laborar https://amzn.eu/8hroMPz

2-El proper divendres dia 11 organitzen un mercat solidari. Us podeu apropar a comprar roba preciosa pels vostres filles/es, que els cedeixen grans marques de moda i venen a preu simbòlic per recaptar fons per l´autogestió de la casa. Serà un bon moment per apropar-vos i conèixer la feina que realitzen.

Us animem a col·laborar!

Publicado por Comissió solidària Sadako

Impuls i difusió d'activitats solidàries per part de la Comunitat Sadako.

Deja un comentario

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar